Radiaamytor 2 sconto


radiaamytor 2 sconto

Modificarile pe web au fost efectuate la data de 6 februarie. (Tnx YO4GNJ silent KEY: Ne-a parasit pentru totdeauna. Statutul Federatiei Romane de Radioamatorism, in forma sa adoptata de Adunarea generala in anul 2018. Radioamatorii care au indeplinit conditiile prevazute in regulament pot descarca acum in format electronic diploma "The Great Union Award". Cu mai putin de o luna in urma implinise 78 de ani. (Tnx YO3CCC radioamatorii care au achiziionat volumul III al crii Radiotehnica, pot solicita prin email lui Virgil - YO8OY dou suplimente n format pdf (cca. Continuare (Info YO3CCC pRO-CW-club a instituit diploma Unirea Principatelor Române cu ocazia aniversrii a 160 de ani de la data unirii celor dou principate Române. Detalii (Tnx YO3CCC silent KEY : Radioamatorii braileni transmit sincere condoleante familiei celui care a fost. Continuare (Tnx YO8CRZ clasamentul pe categorii la concursul Cupa Minoritatilor, editia 2018 a fost publicat si se gaseste la aceasta adresa. (Tnx YO3CCC) clasamentul general la concursul "Coroana Romaniei" organizat de Clubul Sportiv al Radioamatorilor din judetul Braila, dupa consumarea etapelor 3 si 4 din 5 decembrie poate fi consultat la aceasta adresa. Ele se gasesc ca de obicei in pagina special destinata.

Radiaamytor 2 sconto
radiaamytor 2 sconto

Investigazioni private alba sconto, Macrolibrarsi 10 sconto, Lettera tipo sconto lavoro, Tessera ikea sconto cinema the space,

(Tnx YO2CWR radioclubul admira, arad v invit s luai parte la sconto benzina con telepass Concursul Memorial YO2RA, care va avea loc n banda de 80 metri, SSB i CW, n data de 21 ianuarie 2019. AU fost finalizate clasamentele ediiei 2018 a maratonului radio "Btlia de la Posada" organizat de Radioclubul Cozia. (Tnx YO4BKM) AU aparut clasamentele la "Cupa Centenar 2018 concurs organizat de Asociaia Judeean de Radioamatorism DX Radio Alba. Detalii (Tnx ancom clasamentele, yO DX Club au fost din nou actualizate de catre Adrian Sinitaru YO3APJ. Diplomele sunt facute toate in format electronic si se afla la club pentru a fi tiparite si trimise participantilor. (Tnx YO3CCC) radioamatorii care au participat la concursul Cupa Bucovinei pot descarca acum in format electronic diploma la aceasta adresa. (Tnx YO7HUZ intalnirea anuala - "Hobby Radio Expo" de la Kazanlak va avea loc in acest an la data de 15 iunie. Le puteti descarca de la aceasta adresa. Prin amabilitatea d-lui Adrian Totu YO3HOT am pus la dispozitia celor interesati.

In luna ianuarie 16 membri au cerut actualizarea situatiei in clasamente. Le puteti consulta la aceasta adresa. (Tnx YO3CCC) numarul 228 din luna decembrie al buletinului de informare al radioclubului YO HD Antena DX Grup poate fi citit la aceasta adresa (Tnx YO2BPZ) UN articol despre "Gala laureatilor un eveniment organizat de Federatia Romana de Radioamatorism la data de 8 decembrie 2018. O noua sincronizare intre baza de date ancom si cea de la s-a realizat la data de 6 februarie 2019, in jurul orei 7:30 UTC. (Tnx YO8SGM) despre intalnirea traditionala anuala de iarna din Campina care a avut loc la data de 22 decembrie puteti citi in acest articol scris de Nini YO3CCC.


Sitemap